Translate

26 Απριλίου, 2023

Μεγάλη επιτυχία της ΚΟΦιΨΥ στο Athens Civil Society Festival

Η πρώτη ημέρα στο περίπτερο της Κίνησης Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία όπου δεχθήκαμε την επίσκεψη του εμπνευσμένου εκπαιδευτικού κου Μπάμπη Μπαλτά από τις ομάδες των "Ραδιοφώνων των Μαθητών". Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση για το πρόγραμμα των μαθητικών ραδιοφώνων και την επακόλουθη διάδοσή του και στις Δομές στην Ψυχικής Υγείας, που προωθεί ο σύλλογός μας, ζωήρεψε αποδοτικά...

Η ΙΑΣΙΣ, η δραστήρια ΜΚΟ με το σημαντικό έργο και στον Δήμο Αθηναίων, στον εγκάρδιο χαιρετισμό της. Η συνεργασία μας τα τελευταία τρία χρόνια είναι ολοκληρωμένη και η ΚΟΦιΨΥ έχει απευθύνει επανειλημμένα συγχαρητήρια στα στελέχη του ΙΑΣΙΣ για τις σπουδαίες υπηρεσίες τους και προς τις ωφελούμενες οικογένειές μας.

Η ευγενική επίσκεψη της κυρίας Σίας Κοσσιώνη συζύγου του Δημάρχου κου Μπακογιάννη με τις ιδιαίτερες και γνωστές ευαισθησίες της προς τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι αναγνωρίζοντας την προσφορά του συλλόγου μας, ευχήθηκε "Καλή Δύναμη και ευχαριστούμε που Υπάρχετε!"

Σάββατο απόγευμα στην αίθουσα β' στο Σεράφειο: οι Συμπρόεδροι της ΚΟΦιΨΥ Καπετάνου Ευαγγελία & Ασπρογέρακας Ευάγγελος, ενημερώνουν για το έργο και τα προγράμματα του σωματείου στον, κατάμεστο από κόσμο, φιλόξενο χώρο. Θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση της βιντεοσκόπησης των βασικών σημείων της εκδήλωσης.

"Με ιδιαίτερο Σεβασμό στο Έργο σας σε έναν τομέα που δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Συνάνθρωπό μας". Η φράση που αφιέρωσε ο Υπουργός Υγείας κος Πλεύρης στην ΚΟΦιΨΥ! Η εμπνεύστρια-οργανώτρια του Athens Civil Society Festival, αντιδήμαρχος κα Γκαγκάκη στα δεξιά της φωτογραφίας, σχολιάζει θετικά την παρουσία μας και τις δράσεις μας για το σημαντικό κοινωνικό όφελος που προσφέρουμε και στον Δήμο Αθηναίων..!
 

Ενημέρωση στους επισκέπτες του περιπτέρου μας...

Απριλιάτικη κουφόβραση το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν την λήξη του φεστιβάλ. Χαλαρή συζήτηση με τα μέλη μας: στην μέση ο κος Παπαιωάννου Σωτήρης εκπαιδευτικός της τεχνικής εκπαίδευσης, στα αριστερά ο κος Πανάγος Μιχελής στέλεχος του διεθνούς Ομίλου Ελλάκτωρ και οι συμπρόεδροι της ΚΟΦιΨΥ.  

...η χαλαρή συζήτηση συνεχίζεται. Από δεξιά το μέλος μας ο κος Ναζίμ Γιαμάς διοικητικό στέλεχος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δεύτερος από αριστερά ο Έφορος Οικονομικών μας, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και εκδότης κος Ζαχείλας Νίκος.


Φυσικά δεν έλειπε από το ενημερωτικό τραπέζι και η μασκώτ μας: η πανέμορφη Αρήτη Γεωργίου κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Τεχνικού Εφόρου μας κου Νικόλα Γεωργίου στα αριστερά της φωτογραφίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου