Translate

24 Φεβρουαρίου, 2021

Εμβολιασμός & Πολλαπλή Σκλήρυνση

Πολλαπλή Σκλήρυνση & Εμβολιασμός κατά του COVID-19

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ΚΟΦΙΨΥ,
αναδημοσιεύουμε το ερωτηματολόγιο της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ) σε συνεργασία με το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι σε συμπόρευση με τη Διεθνή προσπάθεια που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο με σκοπό την αποτύπωση της ενημέρωσης και της διάθεσής σας προς εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού σε άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ)

Οι οδηγίες για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

  "Η είσοδός σας στο σύστημα είναι επώνυμη όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω και προϋποθέτει και την κατάθεση κάποιων από τα προσωπικά σας δεδομένα όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ. Ο λόγος που αυτά τα στοιχεία απαιτούνται είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας της πηγής από την οποία προέρχονται οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου και των δεδομένων που εισάγονται στο σύστημα. Στην ουσία ωστόσο, κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα, γενικά και ευαίσθητα δε θα είναι διαθέσιμα καθώς θα ανωνυμοποιούνται στη συνέχεια, καθιστώντας τελικά τη συμμετοχή σας ανώνυμη.
   Ο συνολικός χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εκτιμάται ότι είναι περίπου 5-10 λεπτά.
   Η παρούσα δράση έχει σκοπό τη βελτίωση των ενεργειών που ελήφθησαν σε Εθνικό επίπεδο ως απάντηση στην πανδημία του νέου COVID-19 και σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ, ενώ θα συμβάλλει παράλληλα στην προσπάθεια της Παγκόσμιας κοινότητας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της τρέχουσας και ενδεχόμενης μελλοντικής πανδημίας.
   Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόκρισης της ιατρικής κοινότητας στο πεδίο του COVID-19 και σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ.
   Αν είστε άτομο με ΠΣ και έχετε δυσχέρεια στο χειρισμό του Η/Υ απευθυνθείτε σε φροντιστή / νόμιμο εκπρόσωπο για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εκ μέρους σας. Στην περίπτωση αυτή η συμπλήρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο, κατά τον οποίο ο φροντιστής θα συμπληρώσει τις απαντήσεις που εσείς υποδεικνύετε. Στην περίπτωση που η συμμετοχή στη μελέτη πραγματοποιήθηκε μέσω φροντιστή / νόμιμου εκπροσώπου σας παρακαλούμε αυτό να το δηλώσετε στο αντίστοιχο πεδίο.
  Η παρούσα είναι μια μη εμπορική μελέτη η οποία δε λαμβάνει χρηματοδότηση..."

Περισσότερα στον ιστότοπο της: 
Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ)
Πολυτεχνείου 23 54625,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30 2313 050 426
info@helani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου