Translate

03 Φεβρουαρίου, 2023

ΚΟΦιΨΥ: Η Τακτική Γενική Συνέλευση του 2023

 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 

Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2023 του σωματείου

ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΟΦΙΨΥ

στον χώρο τέχνης "Ασπάλαθο", στις 28 Γενάρη.

Πολλοί οι χαιρετισμοί από συλλογικότητες και προσωπικότητες

 
 

Ο φίλος Χάικ, πρόεδρος στην "ΛΑΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ένα σύλλογο με το ισχυρό 

αλληλέγγυο πρόσημο, απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό προς το 

σώμα καταθέτοντας την σημαντική πρόταση που συζητήθηκε: για 

την διαρκή συνεργασία των συλλόγων


Ο αγαπητός κος Αλεξανδράκης! Ιδού να, η βαθειά φωνή των ανθρώπων με ορισμένες αδυναμίες. Μας μίλησε για τα προβλήματα καθημερινότητας των ασθενών.

Ο Οδυσσέας εκ μέρους της "Λαικής Συνέλευσης Γκύζη" μεταφέρει τα φιλικά μηνύματα των ενεργών πολιτών από την γειτονιά του Γκύζη

Ο αγωνιστικός χαιρετισμός του Δαμιανού Βογανάτση. Του  προέδρου των χαμηλών τόνων στο "Σκασιαρχείο". Πρόκειται για την συλλογικότητα των συλλογικοτήτων. Ομάδες, ομάδες, ομάδες, που μόνο η απαρίθμησή τους ζαλίζει: ενδεικτικά το Δίκτυο Φρενέ της Αθήνας, των Χανίων, της Λαμίας, του Ηρακλείου, του Bόλου, του Πύργου, της Μεσσηνίας, της Μυτιλήνης, της Πάρου, της Ζακύνθου, τα Θρανία της Άνοιξης, τα Ραδιόφωνα των παιδιών και ουκ έστιν τέλος... Κοντά σ' αυτά άλλη ζάλη, οι επιμορφώσεις. Ενδεικτικά: Ανοιχτό σχολείο «Τάξη-αυλή-κοινότητα»,
Συνεργασία και δράση, «Από το ελεύθερο κείμενο στην εφημερίδα». Μετά οι εκδόσεις τους, βιβλία, βιβλία βιβλία... Αμ ο κινηματογράφος; 

"Τα Θρανία της Άνοιξης" στο μικρόφωνο. Ο σεμνός ραδιοφωνικός δάσκαλος Μπάμπης Μπαλτάς με τον φιλοσοφικά καθησυχαστικό λόγο του, υπόσχεται ατέλειωτο παιδαγωγικό παιγνίδι και χαρούμενη μάθηση σε μικρούς και μεγάλους... Ο συμπρόεδρος ΚΟΦΙΨΥ Ασπρογέρακας Ευάγγελος τον ευχαριστεί για την έως τώρα σπουδαία συμβολή του! 

Ένας θερμός χαιρετισμός από την εκπρόσωπο του ΣΟΦΨΥ Θεσσαλονίκης, την φίλη μας Καίτη Γιαννίτση


Η ΚΟΦΙΨΥ εν δράσει: Η Συμπρόεδρος Ευαγγελία Καπετάνου ανακοινώνει τον Ετήσιο Διοικητικό Απολογισμό προς έγκριση, πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε ο Πάνος Μιχελής, ο Έφορος Γραμματείας Μαυρογένης Αντώνης στην κονσόλα του ήχου, ο εθελοντής φοιτητής από το ΕΜΠ Ασπρογέρακας Ιωάννης στην βιντεοκάμερα, ο Έφορος Οικονομικών Ζαχείλας Νίκολας στα δεξιά, περιμένει την σειρά του για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού, στο βάθος αριστερά η γλυκύτατη μασκότ της ΚΟΦιΨΥ Αρήτη Γεωργίου στην αγκαλιά του Τεχνικού Εφόρου μας Νικόλα Γεωργίου.


Μετά την λήξη της συνέλευσης η Συμπρόεδρος ΚΟΦΙΨΥ κα Καπετάνου, καλείται να παραλάβει το βραβείο της...
 
Η βράβευση της Καπετάνου Ευαγγελίας: Η ΚΟΦΙΨΥ δώρισε ένα συλλεκτικό χειριστήριο Morse με τον αύξοντα αριθμό 1. Αφορά την αναγνώριση των καλών υπηρεσιών στα μέλη μας και ως εκπαιδεύτρια σημάτων Morse σε μαθητές, που πρόσφερε μέχρι σήμερα η  Συμπρόεδρος. Το χειριστήριο κατασκευάστηκε στην βιοτεχνία ξύλινων παιγνιδιών Beaver's Wooden Toys του Τεχνικού Εφόρου Νικόλα Γεωργίου και είναι χειροτεχνία σε σκαλισμένη καρυδιά. Οι διαστάσεις του ακολουθούν την αρμονία της Χρυσής Τομής, είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρικά αυτόνομο και διαθέτει εσωτερικό ηχητικό ταλαντωτή με μεγάλη αυτονομία.

Ο κος Αλεξανδράκης απευθύνει τις προτάσεις στο κοινό: -Δωρεάν φαρμακευτική αγωγή χωρίς συμμετοχή των αδύναμων οικονομικά ατόμων με προβλήματα υγείας. -Άμεση κάλυψη χωρίς ελλείψεις φαρμάκων όπου υπάρχουν κίνδυνοι υποτροπών. -Διαρκής ενημέρωση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ανασφάλιστων. -Καταγραφή και συγκέντρωση με διαμόρφωση των αιτημάτων προς τους αρμόδιους. -Θα μεταφέρει την φωνή της ΚΟΦΙΨΥ στην ραδιοφωνική εκπομπή του σε μεγάλο ειδησεογραφικό ραδιοσταθμό.  


~~~


Η υπέροχη Muriel κλείνει καταπληκτικά την βραδιά με απαράμιλλες ερμηνείες


 Λαμπερή, Θερμά Βιωματική και συνάμα Τρυφερή, η Μαριάννα της βραδιάς μας! Πλούσια αισθήματα ανάβλυζαν από μέσα μας, τόσο μα τόσο διαφορετικά ενώ απολαμβάναμε το ανεξάντλητο ρεπερτόριό της! Με την ερμηνευτική της άνεση, μετέφερε αυθεντικά στο παρόν την ψυχή όλων των μεταπολιτευτικών εξεγερσιακών γενεών που πέρασαν και αμφισβήτησαν, συνδέοντας τες με τα καλύτερα πνεύματα της γενιάς της. Η Muriel δίκαια μπορεί να τοποθετηθεί στο στερέωμα των αξιακών τροχιοδεικτών αυτής της γενιάς που καταθέτει άφοβα ψυχή και αμφισβητεί!






1 σχόλιο: